A végén lesz a csattanó


Magyar Péter újabb „csapásra” készül a Völner ügyben. Ígéretet tett, hogy a bizonyítékokat előbb megtudhatjuk, mint az ügyészség.

Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat.

Írja Facebook bejegyzésében, majd így folytatja:

Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával.

A hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit nyilván mindent elkövet addig is és azután is, hogy megpróbáljon lejáratni. Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon. De van egy rossz hírem nekik: minden, a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz. A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait.

Táncolj Tóni, búcsúbuli.

A végére a „csattanó:

A MI-vel generált beszélgetés kering a neten Magyar és Rogán telefonos beszélgetéséről


Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .