Vélemények

Győzike és Dórika romantikus románca


Regős Bendegúz

Mint arról mi is írtunk Dúró Dóra képviselő asszony, a Mi Hazánk „frontembere” nehezményezte – jogosan – a Romantic „frontemberének” küldött köszöntő, melynek faladója hazánk köztársasági elnöke volt.

Én már nem is gondolkodom azon, hogy ez mire volt jó, de aztán csak vissza kell térni egy percre az ügyre. Dúró Dóra legnagyobb gondja – szintén jogosan – az, hogy miért csúszott el e celebek irányába a Fidesz kommunikációja.

„„A politikában minden cselekedetnek oka és szimbolikus üzenete van. Mi az oka annak, hogy Novák Katalin felköszöntötte Győzikét? A Fidesz, szavazótáborának összetételét tudomásul véve, stratégiát váltott. Az értelmiség ebben a társadalmi környezetben nem képes annyi szavazatot hozni a Fidesznek, amennyivel nyerni lehet. A celebek azokat a tömegeket szólítják meg, akiket az értelmiség nem tud, akikhez az értelmiség nem jut el – ezért önt el mindent a Fidesz mellett nyilatkozó celebek hada. Hogy ennek milyen társadalmi-morális következményei vannak fiataljainkra nézve, az cseppet sem érdekli a hatalomtechnikusokat” 

Győzike természetesen vagy magától, vagy külső nyomásra, de reagált Dúró Dóra Facebook bejegyzésére, melyet a Mandiner nevet viselő, valamikor szebb kort is megélt kormánypárti propi portálon is olvashattuk, a lehető legnevetségesebb címmel.

„Novák Katalin köztársasági elnök asszony és Szijjártó Péter külügyminiszter úr levelének volt előzménye. Én nagyra becsülöm őket, s ennek reményében – bár tudtam, kevés az esély rá, hogy eljöjjenek – meghívtam őket a születésnapomra, ahol csaknem kétszázan voltunk. A meghívókat elküldtem, és erre jött tőlük egy-egy hallatlanul udvarias levél, amelyben jelezték, nem tudnak részt venni az eseményen, majd mindketten boldog születésnapot kívántak. Emberi gesztust gyakoroltak”

Hogy Gáspár Győző, hogyan jutott el odáig, hogy meghívja a két politikust nincs hír. De ezzel az erővel már ott is tarthatnánk, hogy Juli néni levelet ír Kádár elvtársnak …

  Az EP kiakadtKomment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .