Hát nem ez lenne a normális?


Karácsony Gergelynek nem kell Wesselényi Miklósnak lenni és menteni, főleg, hogy emberélet nincs és nem is lesz veszélyben, hacsak nem ugrik valaki az alsórakpartról a Dunába direkt és nem a vízbe, hanem a betonra esik fejjel.

Karácsony Gergely azt tette amit kell. Kiposztolt egy rövid kis tájékoztatót és néhány igen klassz képet mellékelt hozzá. A kiemelt fotón mi sem látszik jobban, hogy annyi a bámészkodó a rakparton, hogy csak na! De a Híradó erre rá sem hederít.

Akinek nincs Facebook alkalmazása, itt is elolvashatja.

Karácsony Gergely

A Duna egyszerre gyönyörű és félelmetes.

Az előrejelzések szerint holnap tetőzik az ár Budapesten. Bár a várost a 2013-as rekord árvíz óta nem érte jelentősebb árhullám, a Fővárosi Önkormányzat szakemberei azóta is folyamatosan dolgoznak a város árvízvédelmének megerősítésén. Munkájuk eredményeként több új gátszakasz is elkészült az elmúlt időszakban, így most sokkal nyugodtabban várhatjuk az árhullámot.

Köszönöm a fővárosi cégeknél dolgozó kollégáink, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját! Mindannyian azért dolgoznak, hogy a városlakókat a lehető legkevésbé érintse az áradás.

A „közszolgálati” kecske és hozott ki a témából?Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .