Amikor valakik a Te pénzedből köpködnek Rád


Regős Bendegúz

Ez az Alapjogokért Központ mindig is a bögyömben volt. A befizetett adómból – és a Tiedből is – finanszírozza azokat a Facebook hirdetéseket amikben semmi életrevaló dolog nincs, csak és kizárólag a lejáratás a központi szempont.

Egy ilyen néven futó központnak, én úgy gondolom, hogy egy dolga lenne csak. Küzdeni az én jogaimért, no, meg a Ti jogaitokért. De, még ha tisztában lenne, azzal, hogy ezzel a névvel mi lenne a szerepe. De nincs. Központi pénzekből tolt gusztustalan, már senkit nem érdeklő hülyeségeivel bombázza a népet.

És ráadásul hazudnak. Éjjel-nappal. Még, hogy megette a pénzt. Orbán kinek a pénzén hizlalja a családját és a sameszait? Hát pajtikáim amit elsíbol abból, ami nekünk is járna. Erre jön ez a trágyadomb és odapiszkít a profilomra. Persze, le is tilthatnám, de ezeknek 100 karjuk van és, ha egyet levágsz nő helyette kettő.

Persze ha lenne vér a magyar pucájába, testületileg jelentené ezeket a hirdetéseket a jó öreg Mark bácsinak, de az is csak egy pöcs. Bezzeg a saját profilodon megosztasz valamit, azt azonnal törli és fenyeget. Ezek meg hazudnak bele teli szájjal a pofánkba!

https://ezisbrusszelmiattvan.kormanyvaltas.hu



Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .