Persze, hogy megint lehazudták a csillagokat


Te is több alkalommal szaladdtál szembe, bár inkább beléd szaladt az a fizetett hirdetésekben is a kormánypropaganda oldalai, hogy mennyire jó Nagyarország és ezt a német nyugdíjasok is észrevették, sőt, éppen ezért tömegesen költöznek hazánkba.

Szeptemberben több cikkben is foglalkozott a Magyarországra nagy számban betelepülő német állampolgárokkal a Magyar Nemzet.

Akkor most nézzük a valóságot:

Egyre több német talál új otthonra Magyarországon című írásukban egy Emily Paersch nevű nő mesél nekik arról, hogy miért költöztek férjével a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Bad Kreuznachból Somogyvárra. A cikkben a nő a magyar konzervatív értékvilágot, az abszurd német energia- és gazdaságpolitikát, illetve az elhibázott migrációs politikát említi indokként.

Csakhogy a hivatkozott TikTok videók valójában egy szatirikus videósorozat részei, Der HON művésznéven egy Frank Schröder nevű német színész készítette őket, aki korábban többek között a Magyarországon is híres A klinika című sorozatban játszott.

Ha érdekel a valóság, látogass el a lakmusz.hu tényfeltáró oldalra és olvasd a valóságot



Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .