Bérlet mizéria


Szóval ideje lenne már nekünk budapestieknek és nektek vidékieknek, hogy leszakadjatok a közmédia látványos hazudozásairól és elnézni egy másik irányba. Bérletileg is.

Karácsony Gergely 

A jereváni rádiót ma Indexnek hívják. Ennyi év után sem mindegy ugyanis, hogy osztogatnak, vagy fosztogatnak…

A kormánypropaganda részévé tett Indexre, és annak főszerkesztőjére, a full kamu Városháza-ügyben is főszerepet osztott a Fidesz. Most a Budapest-bérlet ügyében folytatja az álhírek gyártását. A VEKE vette észre, hogy a főszerkesztő által jegyzett hazugságcikket suttyomban átírták. Azt, hogy „Lázár Jánosék 16 százalékkal több pénzt kínáltak a fővárosnak”, arra, hogy „Lázár Jánosék 16 százalékkal több pénzt kértek a fővárostól”. Hát, nem mindegy. Osztogatnak vs. fosztogatnak.

Az utóbbi az igaz. Az, hogy a kormány egyszerre akarja tovább sarcolni Budapestet, és megszüntetni a Budapest-bérletet. De újra mondom, Budapest ellenáll, megvédjük a Budapest-bérletet, nem másért, hanem azért, mert az az érdeke a budapestieknek, az agglomerációban élőknek, a városnak és az országnak is.


Azoknak is, akiknek így könnyebb megérteni. Hanggal


Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .