Tudni tudtam, csak nem sejtettem!


Arold Péter

A fél ország tudta, csak nem sejtette – Oscar – hogy a Fidesz embere vissza lesz léptetve Budapesten. Így is lett. (Szállás.hu).

„Számomra továbbra is az a legfontosabb, hogy Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről. Ezért utat adva a változásnak elállok a főpolgármester-jelöltségtől és a Fidesz fővárosi listavezetőjeként folytatom a kampányt”

De félre a tréfával. Szentkirályi (víz) Alexandra visszalépett a főpolgármesteri jelöltségtől, helyesebben visszaléptették. Természetesen Vitézyt ajánlja, ami egyértelműsíti, hogy Dávid kinek a jelöltje. Aki csak egy kicsit is figyeli a közéletet, tudja, hogy megrendezett jelenet volt.

Viszont felmerül a kérdés: a kampányára költött több tíz milliárd forintnak nem lett volna jobb helye. A rászavazóknak nem szembe köpése ez a lépés. Lázártól kezdve Orbánig, mind-mind propagálta Szandit, most mégis félreállítják? Vajon Ő ezt előre tudta, vagy csak eljátszotta a szerepét?

Szerintem eljátszotta, ami még inkább visszataszít a Fidesz politikájától. Szóval Szandi! Pestiesen mondva, „bekaphatod”. Úgy tűnik, a Fidesz szereti beáldozni női politikusait.Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .