Ki is az, aki 100 millió dollárt fektetne be Magyarországba, ha Orbán továbbra is kiáll az elveiért?


„Elképesztő” hír járta be a magyar kormánymédiát – sokan csak lakájmédiának hívják – a hír, hogy Andrew Tate mit meg nem tenne Magyarországért.

Az egykori bunyós azt írta: 

Ha Orbán Viktor továbbra is ilyen elvhű marad, akkor 100 millió dollárt fogok befektetni Magyarországon, csak úgy tiszteletből.

A Magyar Nemzet, már-már ujjong. Hát akkor nézzük ki is ez a hős.

Tate-et, testvérét és két nőt 2022. december 29-én 30 napra őrizetbe vett a román DIICOT emberkereskedelem, szexuális kizsákmányolás és a webkamera stúdiójával kapcsolatos szervezett bűnözői egység létrehozásának vádjával.

A román rendőrség azt állítja, hogy a csoport arra kényszerítette az áldozatokat, hogy fizetett pornográfiát készítsenek weboldalukra. 2022. december 30-án egy bíró elrendelte, hogy 30 napra előzetes letartóztatásba helyezzék, amit később február 27-ig, majd március 23-ig hosszabbítottak, amíg a nyomozás folytatódik.

Március 31-én házi őrizetbe helyezték át. Június 20-án emeltek ellene vádat Kick-boxolói karrierjét követően Tate fizetős tanfolyamokat és tagságokat kezdett el kínálni a weboldalán keresztül, később pedig online influenszerként vált híressé. Tate nő- és fajgyűlölő megszólalásai a közösségi médiában több platformról való kitiltását eredményezték.


Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .