Amikor nincsenek hírek


Regős Bendegúz

Ez minden kézi vezérelt országban így szokott lenni. Ha nincs, vagy inkább nem lehet miről írni, mert azzal csak ártanának maguknak, előveszik a jól bevált módszert, a parasztvakítást.

Simicska valamikori központi lapja a Magyar Nemzet öles betűkkel áll ki a favorizált Fidesz sztárja mellett, mint mindig.

Tóth Gabi ismét a baloldali gyűlölet áldozata lett

címmel írt cikket az újságírás „nagyágyúja” CSÉPÁNYI BALÁZS az esetről és csodálkozom, hogy Soros nem került bele a cikkbe.

Az énekesnő viszont örül. A Chrome böngésző egyik új alkalmazását telepítve megteheti, hogy minden őt negatív módon beállító cikket töröljön a keresőből.

Engem nem érdekel Tóth Gabi, de ne csodálkozzon a vele történteken. A magánélete az a sajátja, bár nem mondható példamutatónak, azon viszont nem kellene elcsodálkoznia, hogy ez történt. Talán nem kellett volna a koncertjei közben a mikrofonba kiabálnia, hogy „szeretlek Orbán Viktor”.Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .