Amikor a sajátjaid ütnek


Regős Bendegúz

Szegény Trombitás Megafon megmondóember, most a sajátjaitól kapott egy nagy maflást. Megéri ez neki?

„Az erőszakos térítésért, főleg, ha az a gyerekeket célozza meg, büntetés jár, de a szeretet nem kell magyarázni. Soha, sehol, senkinek”

– írta Trombitás a Megafon egyik megmondóembere.

Nem szeretem, kerültem vele összetűzésbe, amit képvisel hidegen hagy, viszont a stílus alpári. Ennek ellenére egyet kell értenem a legutóbbi véleményével az egyneműek gyermeknevelésével kapcsolatban, de úgy tűnik, valaki odaszolt a Pesti Prostiknak – én nekem azok, mert pénzért gyaláznak – és le is vették a cikket. Na az már nagyon gáz, ha a sajátjaid szólnak be, hogy HALLÓ! A magyar keresztény (KDNP) eretneknek minősít mindent ami nem ŐK!

Megint milliók szállnak el a füstben.

Frissítés

A válasz megérkezett, ami nem változtat a Pesti Srácok olvasóközönségének megítélésében. Részemről

Telex – Az írást a szerző kérésére, a méltatlan bírálatok és mocskolódás okán töröltük. Vezércikk rovatunkban valóban szerkesztőségi vélemények jelennek meg, de kollégáink és felkért szerzőink tág határok között gyakorolhatják a véleménynyilvánítás szabadságát, így többféle megközelítésnek is helyet adunk egy-egy adott témában
Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .