Valamiért kevesebb embercsempészt fogtak az év végén


Az előző időszakban még volt olyan hónap is, hogy 51 embercsempész akadt horogra, ez a szán novemberre egy személyre csökkent.

Hadházy Ákos  írása

Az ORFK válasza szerint NOVEMBERBEN CSAK EGYETLEN EMBERCSEMPÉSZT FOGOTT EL A RENDŐRSÉG az öt északi, Szlovákiával határos megyében. Miközben az előző hónapokban átlagosan 52 elkövetőt sikerült letartóztatniuk ugyanitt.

Azt hiszem, ebben az évben is elég sok mocsokságot lelepleztem a hatalom piszkos játékai közül, de ezzel a végére is jutott egy különösen durva adatsor.

Hiszen mi áll a számok hátterében? Mi történt novemberben? Hát „csak” annyi, hogy a szerb rendőrség tette a dolgát, mivel Szerbiában választásokat tartottak. Így Orbán kebelbarátjának, Vucicnak az volt az érdeke, hogy a választások előtt ne legyenek incidensek a határhoz közeli területeken. Ezért erre a pár hétre szépen visszavitték az embereket a menekülttáborokba. Ne legyen azonban kétségünk afelől, hogy Orbánék kérésére ez az állapot nem fog örökké tartani és rövidesen tálcán szállítják majd a migránsokat a határra, hogy legyen mivel dolgoznia a fideszes propagandának. Az ORFK által küldött számok tökéletesen igazolják annak a magyar határőrt, akinek szavait ezen a videón tettem közzé:

(Vucic ráadásul ezzel a pár hetes akcióval a belpolitikai hasznon kívül két legyet is üthet egy csapásra: megmutathatja a Nyugatnak, hogy ha nem nagyon piszkálják ők, akkor képes a menekülteket „megszűrni”-ez a taktika már a török diktátornak, Erdogannak is bejött korábban)

A számokat eredetileg a szlovákiai választásokba történt magyar beavatkozás miatt kértem le. Ott a választások előtti hetekben tömegesen jelentek meg Magyarország irányából menekültek, ami minden bizonnyal hozzájárult az orbáni propagandát másoló Fico győzelméhez. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem lehetett véletlen az, hogy varázsütésre jelennek meg a migránsok Szlovákiában a szeptemberi választások előtt (majd ugyanilyen gyorsan el is tűntek onnan). Az ORFK által küldött adatok itt is sokatmondóak: ugyan szeptemberben valamivel több embercsempészt fogtak el a szokásosnál az északi megyékben, de a különbség korántsem volt olyan kiugró, mint amennyire látványosan több menekült érkezett Szlovákiába. Ezek a számok azt bizonyítják, hogy Orbán itt ugyanolyan előzékenyen szállította a migránsokat Ficonak, mint ahogyan Vucic szállította (november kivételével) Orbánnak.

  Átvette

És persze újra ide linkelem az börtönből kiengedett ELÍTÉLT embercsempészekről szóló számokat:

Aljas, mocskos, sötét játék ez, ahol a migráció valós problémáját velejéig korrupt politikusok és propagandagépezetük használja fel sikeresen , mert hagyjuk nekik.

Ne haragudjanak rám, amiért az ünnepek alatt is ilyen sötét ügyekkel terhelem Önöket. Holnap természetesen én is fogok boldog új évet kívánni. Boldog lehet az ember egy diktatúrába sodródó országban is, nem lehetetlen, de nehezebb. Ezért kell tudnunk a hatalom aljasságairól és ezért kell előbb-utóbb tenni is ellene.Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .