De most komolyan!


Arold Péter

De most komolyan, kedves Olvasóm!

Te szerinted mennyire vehető komolyan egy olyan köztévé, ahol a főszerkesztő engedélyez egy olyan hírt letolni a torkunkon, amiben állítólag Budapestet elöntötte az ÁR, miközben Karácsony Gergely egy csónakban ülve szelfizett?

Tényleg ezt kell nekünk? Tényleg erre kell költeni az adózók 100 milliárdjait évente? Szerinted? Vagy a magyar „köztévére” is ráférne egy lengyeles huszárvágás? Még szerencse, hogy nem vonták meg a párhuzamot Wesselényivel. Akkor volt árvíz. Akkor valóban víz alatt állt Budapest alacsonyabb fekvésű része. De most? A turisták ott sétálnak gumicsizmában a rakparton, ezek meg azt sem tudják ki volt az „árvízi hajós”

A Ferencvárosban 260, Józsefvárosban 216 centiméter magasan állt a víz, Pesten a házak több mint felét (2281-et), Budán 601 épületet döntött le a jeges ár, az anyagi kár 22 millió pengőforintra rúgott. A helyzet március 18-tól enyhült, ám ez a katasztrofális öt nap gyászba borította a reformkorban felemelkedő nemzetet.

Ha van véleményed írd meg a komment szekcióban.


Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .