Ki, ha nem a pezsgőkirály?


Az állam a Kisfaludy Program keretében 5 milliárd forinttal támogatja Kreinbacher József „pezsgőkirály” projektjét, mely nem egy szállodahajó, hanem egy látogatható, interaktív attrakció lesz, rendezvényeket tartanának majd rajta – Budapesten – írja a szegeder.hu

Telex információi szerint Kreinbacher további turisztikai terveket is szövöget Budapestre és országosan, mint például a Gellérthegyi Sikló projekt, amely jelenleg szünetel.

De kit hív a sajtó „Pezsgőkirálynak”?

Kreinbacher József neve ismert a magyar pezsgő- és borászat világában. Kreinbacher a Somlói borvidéken alapította meg birtokát, amely különösen a minőségi pezsgők és borok előállításával vált ismertté. A Kreinbacher Birtok modern technológiákat és hagyományos módszereket egyesít, hogy kiemelkedő minőségű italokat készítsen, amelyek több nemzetközi díjat is elnyertek.

A „pezsgőkirály” beceneve onnan eredhet, hogy Kreinbacher József és a birtoka komoly hírnevet szerzett a pezsgőgyártás területén, és innovatív megközelítésükkel, valamint a termékek magas minőségével kiemelkednek a magyar és akár a nemzetközi pezsgőpiacokon is. A birtok által gyártott pezsgők gyakran a hagyományos módszerrel, azaz másodlagos erjesztéssel a palackban készülnek, ami hozzájárul a pezsgők különleges ízvilágához és minőségéhez.

Kreinbacher József és a birtoka tehát a minőségi pezsgők és borok elkötelezett képviselője, amelyek hozzájárulnak Magyarország borászati hírnevének nemzetközi szinten történő erősítéséhez.


Komment szekció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .